Onderhoud & reparatie bij Auto Onderhoud Eindhoven

Op zoek naar een garage in Eindhoven voor het onderhoud van uw auto? Dan zit u bij Auto Onderhoud Eindhoven op het juiste adres! Wij zijn een autobedrijf in Eindhoven die specifiek gericht is op het onderhouden van uw auto. Wij zijn daarom ook graag uw vaste vertrouwde garage in Eindhoven. Wilt u daarom uw auto laten onderhouden? Dan bent u van harte welkom bij Auto Onderhoud Eindhoven aan de Kanaaldijk-Zuid 5 B in Eindhoven.

 

Uw auto laten repareren?

Als uw auto een onderhoudsbeurt nodig heeft dan brengt u de auto naar de garage van Auto Onderhoud Eindhoven. De monteurs zullen in de garage uw auto op een aantal kritieke punten controleren. Denk hierbij aan het verversen van olie, het controleren van de ruitenwissers, airco, verlichting etc. Uw auto word dus op elke punt grondig nagekeken!

 

Grote onderhoudsbeurt bij Auto Onderhoud Eindhoven

  • Wij onderhouden auto’s van alle merken en modellen
  • Wij bieden u altijd een prijsopgave voorgaand aan de onderhoudsbeurt
  • Reparatie gaat altijd in overleg

Wij controleren uw auto op alle cruciale punten. Het is belangrijk dat uw auto met enige regelmaat onderhouden wordt om onverwachte schade zo goed mogelijk te voorkomen. Ook is het altijd mogelijk om een Apk-keuring te combineren met een grote beurt, zo heeft u gelijk beide gehad.

Kleine onderhoudsbeurt bij Auto Onderhoud Eindhoven

Ook voor een kleine onderhoudsbeurt kunt u bij Auto Onderhoud Eindhoven terecht. Net als bij een grote onderhoudsbeurt is deze beurt ervoor om grote schade te voorkomen. Tijdens een kleine beurt bij Auto Onderhoud Eindhoven wordt uw auto gecontroleerd op 30 veiligheidspunten. Denk aan uw remmen, verlichting, schokdempers, banden en de accu. Alle vloeistoffen worden vervangen of aangevuld waar nodig. Ook kunt u de Apk-keuring combineren met een kleine beurt, zo bent u meteen van beide af.

 

Reparatie bij Auto Onderhoud Eindhoven

Auto reparatie of airco reparatie nodig? Startmotor kapot? Of andere problemen met uw voertuig? Dan bent u bij Auto Onderhoud Eindhoven aan het juiste adres! Auto Onderhoud Eindhoven repareert al de kwalen aan uw auto. Wij repareren uw startmotor, vervangen uw distributieriem of vullen de airco bij. Kapotte onderdelen worden altijd vervangen door hoogwaardige alternatieve, zo zorgen wij ervoor dat uw probleem zo zorgvuldig mogelijk opgelost wordt! Auto Onderhoud Eindhoven zorgt ervoor dat uw zo snel mogelijk geholpen wordt. Door de vakkennis en ervaring van onze top monteur is uw auto bij Auto Onderhoud Eindhoven in de beste handen.

X