APK

APK keuring bij Auto Onderhoud Eindhoven
Woont u in de omgeving van Eindhoven en bent u op zoek naar een betrouwbare garage voor uw de APK van uw auto? Dan bent u bij Auto Onderhoud Eindhoven op het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat de APK keuring zo vlot en moeiteloos mogelijk verloopt. U kunt ons vinden aan de Kanaaldijk-Zuid 5 B in Eindhoven. Natuurlijk zijn we er niet alleen voor de klanten in de omgeving van Eindhoven, maar ook in de omliggende plaatsen.

 

Wat kunt u van Auto Onderhoud Eindhoven verwachten?

De verplichte Apk-keuring geldt voor iedere auto ouder dan drie jaar. De in Europa wettelijke keuring is in eerste instantie gericht op uw veiligheid en om de uitstoot van uitlaatgassen aan de normen te laten voldoen. Daarom controleren onze Apk-keurmeesters onder andere het uitlaatsysteem, de remmen, de banden en de verlichting van uw auto. We zorgen ervoor dat alles goed gecontroleerd wordt en zodra er iets mis is met uw voertuig, dit in overleg oplossen. Zo weet u zeker dat u bij ons veilig de weg op gaat!

Op welke punten controleren wij uw auto?

De volgende punten zijn maar een kleine greep uit alle punten die we controleren.

  • Carrosserie, bescherming inzittenden, roest, vervorming, autoruiten, buitenspiegel
  • Motor en brandstofsystemen
  • Krachtoverbrenging
  • Banden, ophanging, wielen en assen
  • Reminrichting, stuurinrichting
  • Verlichting
  • Verbinding van auto naar aanhangwagen

Een gedetailleerde lijst met informatie over alle Apk-keuringseisen treft u op de internetpagina van de RDW.

 

Geen reparatie zonder overleg.

Indien wij tijdens de Apk-keuring gebreken ontdekken nemen wij direct contact met u op. Met een keuringsrapport geeft de APK-keurmeester eventuele reparatie- en adviespunten aan. De benodigde reparaties en daarmee samenhangende kosten spreken wij met u door. Pas na uw akkoord voeren wij de reparatie uit.

 

Voordelen van een APK keuring.

Dankzij de invoering van een Apk-keuring voor iedere auto is het een stuk veiliger op de Europese wegen. De keuring levert niet alleen veilige, maar ook schonere auto’s op. Zelfs als deze al iets ouder zijn!

 

 

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]